IVM PRIVE OMSTANDIGHEDEN PLAN IK VOORLOPIG GEEN BEHANDELINGEN IN

Regressie naar je Zelf

Malva Regressie met de Kosmische schijf

Regressiebehandelingen met de Kosmische schijf zijn een onderdeel van Malva Therapie. Er wordt gebruik gemaakt van één van de twee gekleurde schijven. De schijf is echter niet zomaar een schijf, het is een kosmisch attribuut. Door een serie behandelingen met de Kosmische Schijf kan een ziel loskomen van haar problematiek. Maar een behandeling uitgevoerd met de Kosmische Schijf activeert ook Kosmische energie. En die energie zal eisend, maar liefdevol, een ziel terugvoeren naar haar oorsprong, terugvoeren naar het pad waarvoor ooit is gekozen. Daarom wordt een serie Kosmische Schijfbehandelingen meer dan terecht een regressiemethode genoemd, die niet – om het spektakel- iemand terugvoert naar het verleden, maar terugvoert naar ZICHZELF.

En daardoor kom je in een diep gevoel. En vanuit dat gevoel zal men WETEN wat goed is en welke keuzes gemaakt dienen te worden.
Niet alleen de KLACHT maar ook de OORZAAK van de klacht zal worden weggenomen door een serie behandelingen met de Kosmische Schijf. Want de Kosmische Schijf verast al datgene wat niet past bij de ziel. 

De wens om te veranderen zal duidelijk aanwezig moeten zijn en voordat de behandelingen van start gaan zal eerst duidelijk moeten zijn of je klachten passen bij deze behandelingen.

Serie Regressie-behandelingen met de kosmische schijf.

Inclusief;

1 intake icm energetische behandeling van 1,5 uur

9 regressie schijfbehandelingen van +/- 2 uur

1 edelsteen, op jou afgestemd

Tijdens het traject; persoonlijke begeleiding en vragen via mail/telefoon

Terugkomconsult van 1 uur, ongeveer 3 maanden na de laatste behandeling