IVM PRIVE OMSTANDIGHEDEN PLAN IK VOORLOPIG GEEN BEHANDELINGEN IN

Reiki, Seichem en Rigpa REH

Reiki, Seichem en Rigpa zijn drie verschillende stromingen van Reiki

lees hieronder wat de verschillen zijn.

Reiki


* Healing, toepasbaar bij alle lichamelijke en geestelijke klachten.

* Warmte en een weldadige rust

* Activering van het zelfgenezend vermogen

* Een krachtige ondersteuning van de reguliere geneeskunde

* Afstandshealing is ook mogelijk

Het woord Reiki betekent ‘Universele Levensenergie’. Het is een energetische healingmethode d.m.v. handoplegging.

Bij een Reiki behandeling kan de kleding gewoon aangehouden worden. Je ligt op een behandeltafel en er is rustige muziek op de achtergrond. Ik plaats mijn handen op diverse plaatsen op het lichaam (en/of in de aura) waardoor de energie uit mijn handen gaat stromen en naar de plaatsen gaat in het lichaam waar heling nodig is. Intieme aanrakingen worden uiteraard vermeden en mocht je niet aangeraakt willen worden dan kan ik altijd nog in de aura werken door mijn handen een paar centimeter boven het lichaam te houden.

Reiki zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken, energie-tekorten worden aangevuld en de balans wordt hersteld. Reiki energie laat zich echter niet leiden. Het gaat waar het op dat moment het hardst nodig is. Veel mensen ervaren een weldadige warmte en rust tijdens een behandeling. Sommige mensen voelen echter niets maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt want het werkt niet alleen op je fysieke lichaam maar ook op je geest en je emoties. Hierdoor kan het zijn dat je in de dagen erna pas een reactie gaat bemerken.

Seichem

Seichem is een onderdeel van het Tera Mai ™ healing systeem.

Het is een aanvulling/completering van Reiki. Bij Seichem wordt er gewerkt

met de 4 elementen. Waar dit bij Reiki alleen het aarde (Reiki) element is,

wordt hier ook met de elementen Water (Sophi-el), lucht (AngelicLight)

en vuur (Sakara) gewerkt.

Reiki is dus het element aarde, een voorwaarde om met de andere elementen te kunnen werken. Sakara is het element vuur, wat heel warm aanvoelt als het doorkomt en waarmee je bepaalde blokkades weg kunt branden. Sophi-el is het element water, wat koel aanvoelt en werkt op emoties. Angelic Light (engelenlicht) is het element lucht. Het geeft rust en verbondenheid met alles, alsmede de aanwezigheid van de engelen.

Seichem wordt ook wel Egyptian Reiki genoemd omdat het in het oude Egypte al werd toegepast. Er wordt tevens in de aura en met symbolen gewerkt.

Bij Seichem ligt de nadruk op 'Leiding'. Na mijn inwijdingen merkte ik veel veranderingen in mijn leven. Ik begon beter te voelen dat er gidsen, engelen en Hathors bij me waren en ik kon de berichten van boven makkelijker ontvangen. Vooral het water element, Sophi-el, was in de eerste weken heel voelbaar en veel aanwezig in mijn dromen waarin een hele familielijn werd gereinigd. Angelic Light gaf me rust en vertrouwen. 

Na de behandeling;

De meeste mensen voelen zich geweldig na een behandeling.Het kan ook zijn dat je lichaam begint te ontgiften met wat klachten tot gevolg. Het beste is dan ook om na de behandeling meteen water te drinken. Mijn advies is sowieso om elke dag minimaal anderhalve liter water te drinken. Ook zou het kunnen dat je wat emotioneler bent omdat er iets naar boven komt dat je nog niet hebt verwerkt en wat je nu los mag laten. Reiki en Seichem zetten iets in beweging en dat is iets waar je dankbaar voor mag zijn.

Let op; Seichem en Reiki zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar wel een prachtige aanvulling erop. Ga bij klachten dus altijd eerst naar je huisarts!

reiki zwolle
seichem zwolle

Rigpa Energetic Healing (REH)


REH, is een tibettaanse vorm van Reiki.

voorheen Sin-do


* REH verhoogt je frequentie op fysiek, mentaal en energetisch gebied.

* REH helpt om de herinnering los te koppelen van de emotie waardoor fysieke

   klachten de kans krijgen om te genezen

* REH laat jegeestelijk en lichamelijk tot rust komen

* REH is toepasbaar bij zowel fysieke als mentale klachten.

* REH kan ook op afstand worden gedaan.

* REH is een diepgaande methode die meer vertrouwen en acceptatie geeft,

   waardoor je meer vanuit je hart kunt gaan leven.


Waar komt REH vandaan?

De naam Rigpa komt van Sowa-Rigpa, het betekent "de wetenschap van het helen". Deze methode is ruim 2500 jaar geleden in de bergen van Tibet ontwikkeld door monniken en is gebaseerd op de Medicine Buddha Teachings en aspecten van het Bon sjamanisme. Binnen de Tibetaanse gemeenschap is deze methode alleen van meester op leerling overgedragen, tot zo’n 25 jaar geleden. Vanaf dat moment ging men deze methode langzaamaan delen met de wereld. In Nederland wordt deze methode sinds een paar jaar doorgegeven door Jose Antonio Manchado. Mijn initiaties heb ik van hem ontvangen.

Er ligt geen geloof of overtuiging aan de methode ten grondslag, alleen maar ervaring. Het laat toe dat de vibrationele frequentie van iemand kan stijgen op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.


Hoe werkt het?

Elke cel en orgaan van ons lichaam heeft een bepaalde frequentie. Bij een gezond orgaan is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Bij ziekte verandert de frequentie en ervaren we ongemakken, stress en/of pijn. Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.


Bij een REH behandeling lig je gekleed op de behandelbank. Er wordt voornamelijk in het energieveld gewerkt maar soms zal een hand op het lichaam geplaatst worden voor een diepere werking. Je kunt het vergelijken met Reiki en Seichem. (Beide kanik ook geven en, indiennodig, combineer ik het met REH).


Een aantal voorbeelden van ervaringen die mensen tijdens of na de behandeling hebben:

- Diepe ontspanning / innerlijke rust

- Warmte of juist koelte

- Stilte in het hoofd

- Je licht voelen

- Loskomen van vastzittende emoties

- Oplossen van spanningen in het lichaam

- Vermindering van lichamelijke klachten

- Beter slapen

- Meer zelfvertrouwen en acceptatie


REH kan je helpen bij het doorbreken van patronen en kan uitstekend dienen als ondersteuning bij een therapeutisch proces of lichamelijke klachten.


rigpa energetic healing
Reiki zwolle
Cursus Seichem I 

Egyptian Reiki

 zaterdag 8 april 2023 in Zwolle


Seichem is een onderdeel van het Tera Mai ™ healing systeem.

Het is een aanvulling/completering van Reiki. Bij Seichem wordt er gewerkt

met de 4 elementen. Waar dit bij Reiki alleen het aarde (Reiki) element is,

wordt hier ook met de elementen Water (Sophi-el), lucht (AngelicLight)

en vuur (Sakara) gewerkt.


Seichem 1 heeft de voorwaarde dat je minimaal Reiki 2 hebt. Als je al veel met

energie werkt en er gevoel voor hebt dan kan daar, in overleg, van afgeweken worden.

De cursus wordt op één dag gegeven van 10.00 uur tot +/- 16.30 uur

- Inclusief een reader met cursusinfo

- Certificaat

- Een edelsteen die op jou is afgestemd en jou zal ondersteunen in je proces

- Een lichte lunch (broodjes/soep/fruit)

Bij Seichem adviseer ik om eerst het boek te lezen "Reiki en de andere stralen" van Kathleen Milner. Dit boek geeft een enorme verdieping aan de informatie van de cursus.

Ik heb mijn inwijdingen ontvangen van John Kenter. John heeft ze ontvangen van Kees Joosten en Kees heeft ze ontvangen van Kathleen Milner.


* Bij minimaal 2 cursisten gaat de cursus door

Je kunt je opgeven via Info@innerbelief.nl 

* Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat de cursus elders in of rondom Zwolle wordt gegevenSeichem I cursus


€ 175,=


incl. edelsteen om jou te ondersteunen in je proces


reiki en seichem cursus zwolle

Cursus Seichem II ------ 2024

Cursus Reiki I------------- 2024

Cursus Reiki II------------- data nog niet bekend

Cursus Seichem IIIa ----- data nog niet bekend

Cursus Seichem IIIb ----- data nog niet bekend