Nieuw in Nederland 

Rigpa Energetic Healing (REH)

* REH laat je geestelijk en lichamelijk tot rust komen.

* REH is toepasbaar bij zowel fysieke als mentale klachten.

* REH helpt om de herinnering los te koppelen van de emotie  waardoor fysieke klachten de kans krijgen om te genezen

rigpa energetic healing

* REH verhoogt je frequentie op fysiek, mentaal en energetisch gebied.

* REH is een diepgaande methode die meer vertrouwen en acceptatie geeft, waardoor je meer vanuit je hart kunt gaan leven.

* REH kan ook op afstand worden gedaan.

Waar komt REH vandaan?

De naam Rigpa komt van Sowa-Rigpa, het betekent "de wetenschap van het helen". Deze methode is ruim 2500 jaar geleden in de bergen van Tibet ontwikkeld door monniken en is gebaseerd op de Medicine Buddha Teachings en aspecten van het Bon sjamanisme. Binnen de Tibetaanse gemeenschap is deze methode alleen van meester op leerling overgedragen, tot zo’n 25 jaar geleden. Vanaf dat moment ging men deze methode langzaamaan delen met de wereld. In Nederland wordt deze methode sinds een paar jaar doorgegeven door Jose Antonio Manchado. Mijn initiaties heb ik van hem ontvangen.

Er ligt geen geloof of overtuiging aan de methode ten grondslag, alleen maar ervaring. Het laat toe dat de vibrationele frequentie van iemand kan stijgen op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.

Hoe werkt het?

Elke cel en orgaan van ons lichaam heeft een bepaalde frequentie. Bij een gezond orgaan is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Bij ziekte verandert de frequentie en ervaren we ongemakken, stress en/of pijn. Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

Bij een REH behandeling lig je gekleed op de behandelbank. Er wordt voornamelijk in het energieveld gewerkt maar soms zal een hand op het lichaam geplaatst worden voor een diepere werking. Je kunt het vergelijken met Reiki en Seichem. (Beide kan ik ook geven en, indien nodig, combineer ik het met REH). 

Een combinatie van REH aan de voorzijde, en een massage aan de achterzijde van het lichaam is ook mogelijk.

Een aantal voorbeelden van ervaringen die mensen tijdens of na de behandeling hebben:

- Diepe ontspanning / innerlijke rust

- Warmte of juist koelte

- Geen gedachtes meer hebben

- Je licht voelen

- Loskomen van vastzittende emoties

- Loskoppelen van herinneringen van de emotie

- Oplossen van spanning in het lichaam

- Oplossen van lichamelijke klachten

- Ondersteuning bij slaapproblemen

- Meer zelfvertrouwen

- Meer acceptatie

- Meer vanuit je hart gaan leven

REH kan je helpen bij het doorbreken van patronen en kan uitstekend dienen als ondersteuning bij een therapeutisch proces of lichamelijke klachten.