6. sep, 2022

Ik ben alles en alles is een deel van mij

Ik kan wel gaan bidden naar Engelen of opgestegen Meesters maar daarmee geef ik aan dat degene waar ik naar bid meer is dan mij, maar dat is niet zo. We zijn allen gelijk! Ik kan en mag ook gewoon een opdracht geven, of vragen, vragen voelt beter. We kunnen het samen doen, samenwerken....met een ander deel van mijzelf.

Ik ben alles, een deel van alles en alles is een deel van mij. Als ik denk dat iemand, of iets, meer is dan mij dan is dat mijn menselijke overtuiging, die klopt niet met de werkelijkheid maar geeft mij wel mijn uitdagingen in dit leven om zo meer expansie te ervaren en de dingen vanuit verschillende perspectieven te zien, ook al zitten mijn overtuigingen me regelmatig in de weg!

Ik ben niet meer dan het lagere en niet meer dan het hogere. ik ben beide, beide zijn een deel van mij. Het ene moment is het ene meer voelbaar en merkbaar en het andere moment is het andere meer voel- en merkbaar. het is aan mij om daar mee om te gaan op de manier zoals ik dat wil.

Meestal laat ik mij leiden door mijn emoties, of door mijn lichaam dat pijn doet en daardoor emoties veroorzaakt maar andersom zijn het ook de emoties die de pijn in mijn lichaam veroorzaken, de kip en het ei dus! Waarschijnlijk was de emotie er eerst en daarna de pijn. dus doe wat aan de emotie.

Ik zoek iets waar ik blijer van word op momenten die ik als uitdagend ervaar. Ik geef dus de opdracht - of ik vraag - aan mijn gidsen om mij te helpen iets te vinden waar ik blij van word, waar ik een fijne emotie bij ervaar, zodat mijn lichaam ook prettiger voelt en weer kan helen. Nou ja, eigenlijk is het al geheeld maar denk ik van niet. Ik mag en wil me daar weer mee verbinden. Mijn mooie gezonde lichaam is er al, ik mag en wil het gaan zien en manifesteren in mijn NU.


Er is alleen het NU! Dus in het Nu creëer ik mijn verleden maar tegelijk ook mijn toekomst. Elke miliseconde - die eigenlijk niet bestaat maar ik wel als zodanig ervaar - verandert mijn kijk, en dus mijn ervaring op en met het leven. En die kijk, die verandering, is meteen ook de verandering van mijn verleden en mijn toekomst. Mijn verleden en toekomst verandert constant. Het kan niet anders. Niets is ooit hetzelfde.


Ik ga voor die mooie toekomst!

Jij ook?